Blogg for en bærekraftig måte å være i verden på

Inspirerer til et godt liv.

Skulgam økologiske gartneri er stengt nå for i år, men se hvordan du får tak i våre stauder:

Legg igjen en kommentar

Vi takker alle dere som fant fram til oss i år også. Det er veldig hyggelig å kunne få lov å hjelpe til med å finne rett plante til rett sted! Også tusen takk til alle nye kunder som oppdaget oss for første gang. Vi håper plantene, og plantegleden vokser for dere alle. Det er det at dere handler hos oss som gjør at vi også til neste år kan produsere våre stauder, krydderurter og sommerblomster.

Selv om været etterhvert blir mer høstlig, er det fullt mulig å få staudene til å etablere seg. Om du har lyst å skaffe deg noen noen selv om gartneriet er stengt, kan tid for handel avtales på telefon 906 13 171. Ring gjerne noen dager i forveien for når du ønsker å komme.

Kunder som ikke befinner seg i nærområde, men allikevel har lyst å kjøpe planter se HER.

Fortsatt fin sommer ønskes!

Trollius Chinensis ‘Golden Queen’ Kinaballblom

Forfatter: Tor Skulgam

Som gartner og daglig leder av Skulgam økologiske gartneri, Ringvassøy, har jeg i en årrekke jobbet for at stauder, sommerblomster og krydderurter skal kunne trives best mulig i et omskiftende Nord-Norsk klima. Som samarbeidspartner i Ecofact Nord, Tromsø jobber jeg for at også våre ville plantearter skal bevares og beskyttes. Som integrativ terapeut med studier i psykologi og terapi bak meg, prøver jeg å forstå hvordan mennesker kan trives i det indre og ytre klima vi er plassert inn i. Som blogger håper jeg å kunne bidra med noen tips om trivsel både for planter og deg selv. Kort sagt vil jeg skrive om planter, mennesker og samspillet mellom oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s