Blogg for en bærekraftig måte å være i verden på

Inspirerer til et godt liv.

Virus

Legg igjen en kommentar

Jeg tillater meg å være litt opptimistisk for framtida.

Om vi ikke alle er i samme båt, så viser jo dagens situasjon tydelig at vi er alle på samme planet. Vi deler på kloden vår, på naturen vår, vi har mange av de samme verdiene, vi ønsker å hjelpe hverandre og det finnes kloke mennesker som forsøker å gjøre sitt beste. Verden har også resursjer når det virkelig gjelder.

Når vi er igjennom dette,  vil vi ha fått ny kunnskap og redskaper til å ta vare på de verdiene vi deler sammen. Jeg har prøvd å si dette litt mer poetisk:

Corona viruses 3D inside an organism

Forfatter: Tor Skulgam

Som gartner og daglig leder av Skulgam økologiske gartneri, Ringvassøy, har jeg i en årrekke jobbet for at stauder, sommerblomster og krydderurter skal kunne trives best mulig i et omskiftende Nord-Norsk klima. Som samarbeidspartner i Ecofact Nord, Tromsø jobber jeg for at også våre ville plantearter skal bevares og beskyttes. Som integrativ terapeut med studier i psykologi og terapi bak meg, prøver jeg å forstå hvordan mennesker kan trives i det indre og ytre klima vi er plassert inn i. Som blogger håper jeg å kunne bidra med noen tips om trivsel både for planter og deg selv. Kort sagt vil jeg skrive om planter, mennesker og samspillet mellom oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s