Skulgam gartneri har produsert økologiske krydderurter siden 1991. Vi dyrker alle våre planter selv og tilpasser de til å tåle tidlig utplanting uansett vær og Nord-Norsk klima. Mange kunder har gitt tilbakemelding om at de får gode resultater selv i dårlige sommere.
Kruspersille er velkjent for de aller fleste, den er rik på vitaminer, spesielt A og C vitamin, den har også mye jern og kalium. Bladpersille, også kaldt fransk persille, har en noe sterkere smak enn kruspersille, den har glatte blader og samme gode næringsinnhold.
Du kan bruke begge typer persille til alle supper, sauser, salater, grønnsakretter, egg, alle typer kjøtt og fisk, kylling og potetretter og urtesmør. Bladene på begge varianter kan brukes hele, hakkes eller klippes, og tilsettes gjerne like før servering.
Skulle du få stor avling og persille til overs på høsten, kan du fryse eller tørke dem. Fryser du bladene hele, kan du knuse og tilsette dem mens de enda er frosne.
Denne helga –fredag 26. lørdag 27. og søndag 28. juni 2015, kan du kjøpe kruspersille eller fransk persille til halv pris på vårt gartneri i Skulgamvegen 418, Ringvassøya. Se hvordan du kan oppnå miljørabatt på 20% i tillegg: Se http://skulgam.no/ukenstilbud.html
Vi har åpent alle dager i juni 10-18:00.